Reatider!

Oj vad mycket snyggt det finns på reorna nu! Jag brukar shoppa loss till hela familjen när det är reor, särskilt till barnen eftersom de växer så snabbt och behöver nytt med jämna mellanrum.

Var brukar ni köpa era kläder till barnen? Jag tycker Kappahl har bra kläder, Polarn och Pyret också. På nätet handlar jag mest från Jollyroom, Oii, Pomp de Luxe , Gap och Broder blå. Men om jag handlar på postorder till mig själv från till exempel ellos eller laredoute så slinker det oftast med något plagg till Hampus också!

Nu är ju inte Hampus så gammal än, men när han blir större så kommer jag definitivt försöka köpa vinterkläder och regnkläder på rea eftersom de är ganska dyra i inköp. Jag kommer också försöka ha två uppsättningar av ytterkläder så att det alltid finns något rent och torrt att ta på sig. Samma sak med skor och kängor förstås.

På denna rea ska jag försöka köpa lite badkläder med inbyggd UV-blockering så att Hampus kan plaska tryggt i vattnet nästa år. Egentligen borde jag försöka köpa rätt mycket kläder nu eftersom han växer för varje dag som går, men det är ju lite kul att shoppa också så jag vill inte ha allting köpt och klart!

När jag var gravid tyckte jag däremot inte alls om att shoppa. Det var en plåga att behöva inse att jag inte kom i mina favoritkläder längre och att jag behövde ut i affärerna och köpa nya kläder att ha på mig. För det första ville jag inget hellre än att ha mina vanliga kläder som jag kände mig bekväm i, för det andra hittade jag inga snygga mammakläder i butikerna och för det tredje var det ett himla elände att prova kläder med den stora magen.

Efter att ha köpt lite baskläder på stan så började jag kolla runt om det fanns några snygga mammakläder på Internet. Det gjorde det faktiskt. Mamalicious blev min favoritbutik under graviditeten. Förutom att de hade snygga kläder var det skönt att kunna prova kläderna hemma i lugn och ro. De hade dessutom alla möjliga kläder man kunde tänkas behöva, vardag som fest, inne som ute. Så vill du hitta bra gravidkläder är Mamalicious mitt tips. Kolla bara på dessa snygga plagg!

Kläder från Mamalicious
Bilder lånade från Mamalicious där du kan köpa dessa fina klänningar och toppar för gravida!

Kläderna hos Mamalicious är dessutom väldigt prisvärda. Har man dessutom turen att kunna handla på rea så kan man göra riktiga fynd! Jag har även köpt en del amningstoppar och klänningar därifrån som jag varit nöjd med.

Om jag blir gravid igen kommer jag förstås försöka återanvända de mammakläder jag har, men om jag behöver eller känner för att köpa något nytt så kommer jag kolla in Mamalicious igen. Hoppas de då kommer hålla samma nivå på kläderna då!

Tipsa gärna om du vet någon annan bra butik med mammakläder.