MammaFia

Att bli förälder var för mig, precis som för de flesta andra, en omvälvande upplevelse. Tankar och känslor bubblade upp till ytan som jag inte ens visste att man kunde tänka eller känna och nu när jag har landat i föräldrarollen tänkte jag dela med mig av tips och erfarenheter jag skaffat under mitt första år som mamma.

Det blir kanske inte de mest djupa tips och erfarenheter jag har att komma med. Men förhoppningsvis kan de kanske glädja någon! Jag tänkte också att andra mammor ska få möjlighet att publicera inlägg här på bloggen så att det blir en stor bredd och variationsrikedom på inläggen.

Om jag ska berätta lite mer personligt om mig så är jag 30 år och mamma till Hampus, en liten kille med gott humör som är fullt sysselsatt med att förstå sig på det här med att lära sig att gå. Vi bor i en liten stad med närhet till skog och natur så förhoppningsvis blir det många skogspromenader och roliga stunder i lekparken framöver. Just nu är jag mammaledig från mitt jobb, men ska snart börja jobba igen på halvtid. Min man har varit pappaledig några månader också och vi tänkte spara lite föräldradagar tills Hampus blir större ifall han har behov av lite extra ledigt från fritids sen.

Att börja blogga ska bli kul och något jag ser fram emot!