Poker med kompisar online

pokerHalloj,

sommaren är på väg! Äntligen måste jag säga. Det här året är sommaren kanske mer efterlängtad än någonsin. Tycker vintern har känts oändlig och våren seg som sirap.

För att fördriva tiden lite och umgås har jag roat mig med poker på nätet tillsammans med kompisar. Vissa pokersajter tillhandahåller privata spel så att man kan spela poker med inbjudna vänner på deras sajt. Riktigt bra och riktigt kul. Då kan man få till just den där hemmaspelskänslan fast man spelar över nätet.

Ni som följt mig vet ju att jag sedan tidigare uppskattat att spela poker på nätet. Och nu när det går att kombinera med att spela med kompisar tycker jag det är ännu roligare.

Tips till dig som vill spela

Är du också intresserad av att spela poker på nätet? Då kommer lite tips med saker som är bra att tänka på och känna till:

När man spelar över nätet är det viktigt att välja pokersajter med svensk licens. Annars kan man behöva skatta på vinsterna.

Pokersajter med svensk licens fokuserar också mycket på ansvarsfullt spel vilket jag tycker är bra. Sajter med svensk licens är till exempel anslutna till Spelpaus som är en sajt där alla som vill stänga av sig från spel kan registrera sig. Har man stängt av sig där kan man inte spela hos ett bolag med svensk licens.

Hos sajter med svensk licens måste man också sätta spelgränser så att man inte kan spela för mer än man tänkt på förhand.

Man behöver inte satsa riktiga pengar om man inte vill. Hos vissa sajter finns möjlighet att spela med låtsaspengar vid speciella gratisbord. Perfekt om man bra vill roa sig eller lära sig spela utan att riskera några pengar.

Var kan man spela?

En av sajterna som erbjuder spel med låtsaspengar är PokerStars. De är ett av de största, om inte det största, pokerrummen på den svenska marknaden.

Förutom att PokerStars erbjuder gratisbord med låtsaspengar så har de även ett stort utbud av olika pokerspel. Så är du till exempel intresserad av att spela fler spel än Texas Hold’em eller Omaha kan PokerStars vara en bra sajt att spana in.

Andra spelsajter som erbjuder poker är till exempel unibet, partypoker och 888. Hos spelapoker.se finns pokerrecensioner om alla dessa sajter och några till. Letar du efter en bra pokersajt kan du läsa deras pokerrecensioner och se om du hittar någon sajt som faller dig i smaken.

Det var allt från mig för nu. Ha det gott där ute!