Mom2Mom – bloggen mammor emellan

Det här är en blogg från en mamma till andra mammor om vardag och fest med barn. När man blir mamma förändras inte bara livet. Man förändras också själv på ett djupare plan. Den här insikten tillsammans med alla problem, glädjeämnen och utmaningar vi ställs inför som mammor förenar oss. Ur denna tanke föddes idén till mom2mom där alla mammor är välkomna att bidra med bloggposter som kan intressera andra mammor och eventuella pappor som hittar hit!

Här kommer det finnas plats för vitt skilda ämnesområden som kläder, smycken, pyssel, fika, mat, böcker, arbete och studier. Ja, i princip vad ni mammor än vill skriva om! Jag kommer också själv bidra till bloggen och berätta om allt möjligt.

Om du känner att idén med den här bloggen är bra och vill skriva ett inlägg till den så skicka ett mail till mig! Om du skickar en färdig bloggpost så publicerar jag den så fort jag bara kan!

Jag vill att den här bloggen ska gå i en positiv anda. Den ska vara fri från fördömanden och moraliska pekpinnar. Här ska alla få känna sig välkomna och känna sig fria att dela med sig av sina liv. Vi är alla olika och måste få känna att vi duger som vi är. Detta ska inte bli ett debattfora för skribenter som vill framhålla vikten av olika barnuppfostringsmetoder och liknande. Vill du göra sådana inlägg finns andra forum att använda sig av! Naturligtvis kommer vi inte publicera inlägg på bloggen som strider mot lagar och rekommendationer.

Jag hoppas ni kommer tycka bloggen är intressant och att ni känner er välkomna att både läsa och bidra med inlägg!

Ha en bra dag 🙂