Börjat med poker igen

När Hampus var liten upptäckte jag hur kul det är med nätpoker. När han låg och sov och jag hade ont i ryggen och behövde vila brukade jag kura ihop mig bredvid honom i sängen och spela lite nätpoker. Jag blev ganska bra på det faktiskt. Testade först mest på skoj för att fördriva tiden och blev rätt bra på det.

För att bli bättre beställde jag hem lite böcker från pokerbutiken som jag plöjde igenom. Det gjorde mig faktiskt till en bättre spelare och jag lyckades till och med spela in lite pengar. Men sen Hampus blev större har jag inte haft så mycket tid eller lust till pokern. Men nu när Hampus leker mer och mer för sig själv och har hittat bra sovrutiner så har jag mer tid över för mig själv igen. Så nu har jag faktiskt börjat spela lite poker igen. Det är så skönt att kunna fixa och dona här hemma medan Hampus leker. Då blir det inte så mycket som behöver göras sen när han gått och lagt sig så man kan få några minuter över för sig själv. Då brukar jag spela poker ibland.

Det är intressant hur mycket pokern förändrats sen jag spelade första gången. Verkar som att spelbolagen kommit med nya spelvarianter som inte fanns förut. Jag håller mig dock mest till de välbekanta spelen. Är väl lite konservativ och för trött för att lära mig något nytt antar jag. Så jag kör på som förut.

Förutom pokern så har jag även börjat titta en del på TV igen. Har äntligen tid att kolla lite på serier och det är förstås kul det med. För ett tag sen kollade jag igenom alla avsnitten av The Crown. Nu längtar jag efter att nästa säsong ska släppas. Hoppas den håller samma höga nivå som tidigare säsonger bara. Undrar när den kommer? Har inte hittat något datum. Är i och för sig ingen brådska för min del. Men vore trevligt om den kom till hösten.